Mange mennesker til populært julemarked

De mange gæster lagde vejen forbi de forskellige værksteder samt ind i gartneriet for, at sikre sig nogle af de helt unikke ting.

Mange mennesker til populært julemarked
Lørdag afholdte Stejlhøjhus julemarked. Foto: Gitte Korsgaard

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Lørdag afholdte Stejlhøjhus julemarked, og som altid trak det rigtigt mange mennesker til. Der var kø udenfor, da dørene blev åbnet kl. 10.

Når Stejlhøjhus inviterer til julemarked, plejer der at være kø ved indgangen, og sådan var det også igen i år, hvor det populære julemarked åbnede dørene for alle interesserede kl. 10 lørdag formiddag.

De mange gæster lagde vejen forbi de forskellige værksteder samt ind i gartneriet for, at sikre sig nogle af de helt unikke ting, som borgerne på de beskyttede værksteder har fremstillet gennem året.

Man kunne bl.a. finde smukt håndlavede keramik, glas, unika julepynt, grydelapper i flotte farver, pyntegrønt, juledekorationer og adventskranse, ligesom der var sjove aktiviteter for både børn og med fine præmier.

Julemarkedet kunne også byde på julemusik med centrets eget band ”Kryds og Tværs” ligesom, at man kunne være heldig at møde julemanden og få taget et billede sammen med ham. Derudover blev der naturligvis også solgt gløgg og æbleskiver i kantinen, der var hyggeligt pyntet op til jul.

Det er Det Sociale Voksenområde Center 1 , der afholder julemarkedet på Stejlhøjhus, hvor de mange juleting er fremstillet af borgere, der er i beskyttet beskæftigelse.

Del