Mange mennesker på 1. åbningsdag

Lørdag slog den nye og anderledes butik ’Tekstur’ dørene op i Kalundborg, hvor rigtig mange mennesker lagde vejen forbi.

Mange mennesker på 1. åbningsdag Christine Søvsø, der er indehaver af den ny forretning, Tekstur, er meget glad for, at byen har taget så godt imod hende, og mange har været forbi lørdag til åbningsreception. Fotos: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Lørdag slog den nye butik ’Tekstur’ dørene op i Kalundborg, og havde samtidig åbningsreception, hvor mange mennesker lagde vejen forbi både for at byde velkommen, men også for at se på de mange fine ting i forretningen.

Tekstur er den nye pige i klassen. Butikken i Bredgade/Kordilgade (det tidligere Herreshoppen) har netop åbnet op for en helt ny og anderledes shoppeoplevelse for kalundborgenserne. Her kan man nemlig få sig en kop kaffe eller et glas crémant, mens man shopper ligesom, eller man kan nyde kunsten på vægge og rundt om i lokalet, som man selvfølgelig også kan købe. Tekstur er nemlig ikke blot en tøjforretning, men også et galleri. Rigtig mange mennesker lagde vejen forbi i løbet af lørdagen.

”Der har været så travlt , lige siden jeg åbnede, og det er jeg selvfølgelig meget glad for. Jeg har faktisk ikke haft et øjeblik, hvor jeg ikke har ekspederet kunder, og det er så skønt,” fortæller Christine Søvsø, der er indehaver af den ny forretning.

Christine Søvsø har længe tænkt på at starte en forretning i Kalundborg, hvilket pludselig blev til virkelighed, da hun i juli ’vandt’ en butik i en konkurrence. Som Kalundborgegnens Erhvervsråd stod bag.

Del