Mange gode kulturtilbud til ældre

Projektgruppen bag Kulturpakker til Ældre, består Trivselskonsulent Ida Sofie Matzen, Frivillighedskonsulent Britt Skytte fra Sundhed og Myndighed og Bibliotekar Marie Lind og Faglig Koordinator Stine Veisegaard fra Kalundborg Biblioteker. Foto Biblioteket.

kontakt@tv-kalundborg.dk

I Ældre- og Sundhedsudvalget har man besluttet at afsætte midler til afvikling af kulturelle arrangementer for ældre. Indsatsen har fået navnet ”Kulturpakker til Ældre”. I alt bliver der afviklet 16 arrangementer i efteråret 2021. 

De første tre arrangementer åbnede for billetbookning i sommer, og interessen har været stor. De øvrige arrangementer er nu at finde via hjemmesiden www.kulturpakkerkalundborg.dk eller i Kalundborg Bibliotekers arrangementsmagasin, der kan hentes gratis på et af Kalundborg kommunes biblioteker.  

Nyt udbud af Kulturpakker i 2022

I løbet af efteråret åbnes op for, at sociale foreninger med målgruppen seniorer, kan søge om værtskab til en Kulturpakke til Ældre i år 2022. Men inden tilbuddene ”pakkes”, har arbejdsgruppen bag projekt brug for at få input og ideer til, hvilket foredrag, musikalske indslag og teaterstykker der skal tilbydes. I disse dage modtager alle sociale foreninger, der har seniorer som målgruppe, en opfordring til at få medindflydelse på, hvad Kulturpakkerne for 2022 kan indeholde. Læs mere om det på www.kulturpakkerkalundborg.dk

Oplevelser i efteråret

Den 20. september kan man i Vesterlundens Aktivitetshus i Snertinge møde Jens Jacob Tychsen med foredraget ”Bag Badehotellet”. De fleste danskere kender nok Jens Jacob Tychsen bedst for sin rolle som den dameglade kongelige skuespiller, Edward Weyse, i tv-serien Badehotellet. Den 22. september præsenteres ”Den Musikalske historie om Kim Larsen” i Høng Kultursal, når Anders Munch optræder med et anderledes show, hvor der lægges vægt på både storytelling, såvel som Kim Larsens musik. I Gørlev hallen kan man den 28. september møde TV-darlingen fra ”Mormor på mandejagt”, Judith Rothenborg, i et underholdende og tankevækkende foredrag. En farverig moden kvinde med vigtige og markante holdninger til det, at blive ældre i Danmark. Er man til masser humor, skal man møde op i Kalundborg Hallen den 11. oktober, hvor komiker og musiker Jan Svarrer går i flæsket på parforholdets trummerum. Med glimt i øjet, fortæller han, at ægteskab forlænger mænds levetid. Af øvrige navne, som optræder i Kalundborg Kommune, kan bl.a. nævnes den kendte tryllekunster Henrik Svanekiær, sejleren Emil Erichsen og teaterforestillingen Memories af teater Kriskat.  

Se alle arrangementerne via www.kulturpakkerkalundborg.dk, eller hent et gratis arrangementsmagasin på et af bibliotekerne i Kalundborg Kommune. 

Del