Mand varetægtsfængslet efter vold på værtshus

Han blev bl.a. sigtet for vold i forbindelse med at have nikket en kvindelig bartender en skalle, og at have slået en 23-årig kvinde i ansigtet med knyttet hånd, da hun forsøgte at hjælpe bartenderen.

Mand varetægtsfængslet efter vold på værtshus
Modelfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Lørdag aften omkring kom en anmeldelse til Midt- og Vestsjællands Politi om en voldelig gæst på et værtshus i Gørlev. Manden havde forøvet vold mod både personale og andre gæster i forbindelse med, at han var blevet bortvist på grund af dårlig opførsel.

Politiet kom frem og anholdt manden, en 21-årig mand fra Kalundborg, som blev sigtet for vold ved at have nikket en kvindelig bartender en skalle, og at have slået en 23-årig kvinde i ansigtet med knyttet hånd, da hun forsøgte at hjælpe bartenderen. Den anholdte mand blev desuden sigtet for vold mod en 25-årig mand, som fik et knytnæveslag i ansigtet, da han forsøgte at skubbe den voldelig mand ud af værtshuset efter volden mod de to kvinder.

Den 21-årige mand blev ved anholdelsen fundet i besiddelse af en hobbykniv, som han ikke havde et anerkendelsesværdigt formål til at besidde. Han blev ydermere sigtet for at overtræde knivloven og kniven blev beslaglagt.

Han blev kørt til politistationen til afrusning og senere afhøring og sagsbehandling. Den 21-årige havde en tidligere dom for vold, han blev derfor søndag fremstillet i grundlovsforhør som sigtet for i gentagelsestilfælde. Han blev varetægtsfængslet frem til den 13. februar. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i deres døgnrapport mandag.

Del