Mand truede og var voldelig

Torsdag middag modtog politiet en anmeldelse om trusler og vold.

Mand truede og var voldelig
Modelfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Torsdag middag modtog politiet en anmeldelse om trusler og vold fra en 53-årig mand fra Kalundborg, som kl. ca. 11.50 havde fundet sin stjålne knallert på Sct. Jørgensbjerg, og i den forbindelse ville have knallerten tilbage fra den mand, der sad på den.

Men da manden på knallerten blev klar over årsagen til den 53-åriges henvendelse til ham, slog manden på knallerten knallertejeren adskillige gange med en styrthjelm. Knallertejeren fik tillige verbale trusler på livet af manden på knallerten, og alvoren i truslerne understregede han ved at true knallertejeren med en ølflaske med knust bund.

Manden på knallerten forlod herefter stedet, så den 53-årige kunne få sin knallert retur som den retmæssige ejer af køretøjet.

Knallerten var blevet stjålet fra ejerens bopæl onsdag aften og efterfølgende efterlyst via sociale medier i Kalundborg-området, indtil en bekendt torsdag formiddag kunne oplyse den 53-årige om, hvor hans knallert befandt sig.

Efterforskningen i de to sager om vold og trusler samt afhøring af tilstedeværende vidner på Sct. Jørgensbjerg har givet politiet grundlag for at mistænke en bestemt mand fra Kalundborg-området. Han kan derfor forvente at blive kontaktet af politiet til sigtelse og afhøring i sagerne. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi fredag morgen i deres døgnrapport.

Del