Mand truede med at skyde politiet

Da manden ikke kunne falde til ro, blev han sigtet for trusler mod politiet og efterfølgende frihedsberøvet, idet han ikke skønnedes i stand til at kunne tage vare på sig selv

Mand truede med at skyde politiet

Af Jens Nielsen

En 39-årig mand fra Polen blev manden meget ophidset og truede med at skyde politiet i forbindelse med, at han blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Søndag sidst på eftermiddagen måtte betjente på politistationen i Kalundborg afbryde sagsbehandlingen i andre sager for at tage sig af en mand, der insisterede på at få kontakt til politiet ved at råbe og banke på vinduerne ind til politistationen.

Kort efter fik politiet kontakt til en 39-årig mand fra Polen, men med ophold i Danmark, som ønskede at blive anholdt, da han frøs. Da politiet havde vejledt ham om at ringe efter nogen, tog han både en mobiltelefon og en pose med en lille klump hash frem.

Besiddelse af hashklumpen medførte en sigtelse for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og en efterfølgende visitation for at afklare, hvorvidt han var i besiddelse af andre ulovlige effekter eller mere narkotika. Oplyser Politiet.

I den forbindelse blev manden meget ophidset og truede med at skyde politiet, som dog ikke fandt ham i besiddelse af noget skydevåben hverken i hans tøj eller i en medbragt taske.

Da manden ikke kunne falde til ro, blev han sigtet for trusler mod politiet og efterfølgende frihedsberøvet, idet han ikke skønnedes i stand til at kunne tage vare på sig selv, fordi han tilsyneladende var påvirket af noget.

Efter et lægetilsyn blev den 39-årige anbragt i detentionen på politistationen i Roskilde, men løsladt sidst på aftenen. Han kan dog forvente at høre nærmere fra politiet i anledning af sigtelserne, efter at hashklumpen var blevet kontrolvejet til 0,1 gram.

Del