Mand spyttede på betjent

Under anholdelsen spyttede han en politimand i ansigtet.

Mand spyttede på betjent Onsdag aften omkring kl. 21 fik politiet anmeldelse om, at en mand skabte utryghed i Kordilgade i Kalundborg.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Onsdag aften omkring kl. 21 fik politiet anmeldelse om, at en mand skabte utryghed i Kordilgade i Kalundborg, hvor han havde skubbet og sparket ud efter forbipasserende.

En patrulje kørte til stedet, hvor de traf en spirituspåvirket 44-årige mand fra Ukraine, som blev anholdt og sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen.

Under anholdelsen spyttede han en politimand i ansigtet, han blev derfor ydermere sigtet for vold mod tjenestemand. Den 44-årige blev taget med i detentionen til afrusning, og er fortsat i politiets varetægt, hvor han afhøres med tolk. 

Den 44-årige mand havde også tirsdag eftermiddag været i kontakt med politiet, da han var mistænkt for at forsøge at begå butikstyveri i et supermarked, men var blevet stoppet i sit forehavende, så der blev ingen sag for butikstyveri.

Anklagemyndigheden har vurderet sagen, men fandt ikke grundlag for at fremstille ham i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling, så han vil derfor blive løsladt, og høre mere i sine sager senere. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i deres døgnrapport.

Del