Mand sigtet for grov vold efter uoverensstemmelser mellem kvinder

En 21-årig mand fra Kalundborg blev anholdt som mistænkt for grov vold

Mand sigtet for grov vold efter uoverensstemmelser mellem kvinder

Af Jens Nielsen

En 21-årig mand blev natten til søndag anholdt som mistænkt for grov vold efter at have slået en mand i hovedet med en flaske.

Kl. 02.44 natten til søndag fik politiet en anmeldelse om, at en mand var blevet slået i hovedet på et værtshus i Kordilgade, så politiet rykkede ud til stedet sammen med ambulancepersonale.

Politiet fik klarlagt, at der på værtshuset havde været uoverensstemmelser mellem nogle kvinder. En 37-årig mand fra Kalundborg havde efterfølgende mødt en forurettet kvinde, som han kendte, på toilettet, hvor en anden mand også pludselig dukkede op. Den anden mand medbragte en flaske, som han slog den 37-årige i hovedet med.

En 21-årig mand fra Kalundborg blev anholdt som mistænkt for grov vold og kunne i øvrigt mistænkes for at skille sig af med noget, da han smed noget fra sig i en skraldespand, som han passerede forbi. Det viste sig at være en mindre kniv, så den 21-årige blev også sigtet for overtrædelse af knivloven, hvilket han dog nægtede sig skyldig i.

Politiet løslod den 21-årige efter afhøring til sagerne, som han dog kan forvente at ville få et retsligt efterspil på et senere tidspunkt, når efterforskningen i sagen er afsluttet.

Del