Mand på knallert med konstruktive ændringer

Knallertkøreren var en 27-årig lokal mand, der nu for anden gang inden for de seneste tre år er mistænkt for at køre rundt på en knallert med konstruktive ændringer.

Mand på knallert med konstruktive ændringer
Modelfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Lørdag aften fik en patrulje standset en lille 30-knallert på Borretoften i Høng bl.a. på grund af manglende lys på knallerten, som i øvrigt også kunne køre hurtigere end de tilladte 30 km/t.

Da politiet fik øje på og kontakt med knallertkøreren, undlod føreren at standse trods politiets tegn herom, så det lykkedes først senere at få føreren standset.Føreren anvendte heller ikke styrthjelm under kørslen, og knallerten viste sig hverken at være registreret eller lovpligtig ansvarsforsikret. På grund af mistanken om konstruktive ændringer, så knallerten kunne køre hurtigere end tilladt, blev knallerten indbragt til nærmere undersøgelse på et rullefelt.

Knallertkøreren var en 27-årig lokal mand, der nu for anden gang inden for de seneste tre år er mistænkt for at køre rundt på en knallert med konstruktive ændringer. Såfremt undersøgelsen på rullefeltet bekræfter dette, kan den 27-årige risikere at miste knallerten som følge af en konfiskation på grund af gentagelsestilfælde. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i deres døgnrapport mandag.

Del