Mand med kniv anholdt for trusler

Mand blev anholdt og sigtet for trusler mod 18-årig mand fra Kalundborg.

Mand med kniv anholdt for trusler Mandag aften omkring kl. 19 blev en patrulje sendt til Circle K på Esbern Snaresvej i Kalundborg, hvor en mand var set med en kniv.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Mandag aften omkring kl. 19 blev en patrulje sendt til Circle K på Esbern Snaresvej i Kalundborg, hvor en mand var set med en kniv. Manden havde udtalt trusler mod en 18-årig mand.

Da politiet kom frem traf de en 36-årig mand fra Kalundborg, som var påvirket af spiritus og muligt også euforiserende stoffer. Han blev anholdt og sigtet for trusler mod den 18-årig mand fra Kalundborg.

Den 18-årige kom gående ad Klosterparkvej/Esbern Snaresvej, da den uligevægtige 36-årige mand henvendte sig til ham. Den 18-årige gik sammen med sin mindreårige søster, og de to søgte tilflugt på tankstationen indtil politiet ankom. 

Den anholdte blev frataget kniven, og sigtet for at overtræde knivloven. Han blev taget med til politistationen til afhøring og sagsbehandling. Tirsdag morgen blev sagen vurderet juridisk, hvor der ikke blev fundet grundlag for at fremstille den 36-årige i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling

Del