Mand faldt i kloak i Skibbrogade

Palle Beyer fik sig en slem forskrækkelse og hudafskrabninger på begge ben da han faldt i en kloak i Skibbrogade. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

En mand fik sig en forskrækkelse fredag sidst på eftermiddagen da han faldt i en kloak i Skibbrogade da kloakdækslet vippede.

En mand som fredag sidst på eftermiddagen var på vej på fortovet i den nederste del af Skibbrogade fik hudafskrabninger på begge ben da et kloakdæksel vippede da han trådte på det.

”Jeg kom gående på fortovet og trådte på kloakdækslet som så vippede da jeg trådte på det. Jeg faldt ned i kloakken med det ene ben og har fået hudafskrabninger på mine ben og jeg har også mistet min ene træsko, så jeg måtte hjem efter et andet par,” fortæller Palle Beyer, som var den uheldige mand.

Palle Beyer ringede til politiet der sendte Vestsjællands Brandvæsen afsted med afspærring så andre ikke kommer til skade.

I juli måned 2019 skete stort set samme uheld, da en kvinde kom alvorligt til skade med sit ben efter et kloakdæksel gav efter på havnepladsen ud for Asgers Fisk. Den ældre kvinde har stadigvæk mén efter uheldet.

Del