Mand anholdt og sigtet for tyveri

Det er langt fra første gang, at lige præcis den 34-årig mand stjæler fra butikkerne i byen.

Mand anholdt og sigtet for tyveri
Modelfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

En 34-årig mand fra Kalundborg blev torsdag ved middagstid anholdt på en adresse i Kalundborg hos en bekendt, hvor han skjulte sig, som mistænkt i en sag om tyveri af 44 par bukser fra fortovsudstillingen ved Bech Menswear i Kordilgade onsdag eftermiddag.

Den mandlige tyv var ud fra overvågning og vidneudsagn hurtigt blevet identificeret kort efter tyveriet onsdag. Politiets øjeblikkelige eftersøgning havde ikke givet noget resultat i løbet af onsdagen, hvorfor flere betjente fra politiet i Kalundborg torsdag morgen havde fortsat eftersøgningen, indtil han blev fundet og anholdt ved middagstid. Den 34-årige blev afhørt i sagen, og politiet fandt kun et enkelt par af de stjålne bukser i den anholdtes besiddelse.

Langt fra første gang

Det er langt fra første gang, at lige præcis den 34-årig mand stjæler fra Bech Menswear i Kalundborg – eller andre butikker for den sags skyld. Butikschef hos Bech Menswear, Kenneth Kopling, er godt træt af, at den 34-årig mand ikke kan kende forskel på dit og mit.

”Vi er i vores to butikker enormt trætte af at bruge tid og energi på at holde øje med lige præcis ham. Det er langt fra første gang, at han stjæler fra os. Han har i hvert fald stjålet fra vores to butikker minimum 10 gange. Han holder øje med os, når vi fx har en kunde eller lign., så slår han til. Om sommeren har han kørt på knallert ind imellem gadevarerne, og stjålet på den måde. Men det er ikke kun fra os, han stjæler også fra de andre butikker i gaden. Det er virkelig træls, da jeg mener, at gadevarer ed med til at gøre netop en gågade hyggelig, men det bliver jo også en overvejelse, om man gider fortsætte med det, når man ikke kan have dem i fred. Det er virkelig trist, at én mand skal ødelægge det for så mange andre,” siger Kenneth Kopling.

Politiet og anklagemyndigheden vurderede de fremkomne oplysninger i sagen og resultatet af afhøringen, hvorefter det blev besluttet, at den 34-årige skulle løslades uden fremstilling i et grundlovsforhør. Han vil dog senere blive stillet til regnskab for butikstyveriet. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi fredag formiddag.

Del