’Man kan vel ikke gøre for at man har charme’

’Man kan vel ikke gøre for at man har charme’ Beboerne og dagcenterbrugerne på Jernholtparken sang lystigt med på bl.a. ’Så længe jeg lever’, ’Man kan vel ikke gøre for at man har charme’, ’Gem et lille smil til det bliver gråvejr’ og ’Sikke en fest’. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Grand Prix Sanger Louise Dubiel fik smilene frem da hun sammen med Kristian Martinsen underholdt på plejecenter Jernholtparken torsdag.

Jernholtparken fik torsdag besøg af Louise Dubiel og Kristian Martinsen, som spillede, sang og skabte glæde på plejecentret.

Louise Dubiel har blandt andet deltaget i det danske Melodi Grand Prix, fællessang på Charlie og Danmark har talent, og haft flere sange med på Dansktoppen.

Beboerne og dagcenterbrugerne på Jernholtparken sang lystigt med på bl.a. ’Så længe jeg lever’, ’Man kan vel ikke gøre for at man har charme’, ’Gem et lille smil til det bliver gråvejr’ og ’Sikke en fest’.

Men inden der skulle synges, havde beboerne kunne nyde friskbagt morgenbrød og Baileys, som Meny i Kalundborg havde sørget for.

Del