Målet er 500 deltagere til Stafet For Livet

Din støtte som holddeltager, som sponsor, som pårørende til en kræftramt, til Stafet For Livet er vigtig, for alle.

Målet er 500 deltagere til Stafet For Livet
Deltagerne sendes ud på den kendte 400 meter lange strækning i Munkesøen, men i år bliver der også mulighed for at gå eller løbe One miles, kendt fra Royal Run, så begge ruter sammenlagt vil udgøre 2400 meter. Arkivfoto: Gitte Kordgaard.

Af Jens Nielsen

Styregruppen bag Stafet for Livet i Kalundborg den 24.-25. august 2024 i Munkesøen er godt i gang med forberedelserne. Der forventes op mod 500 deltagere som i et helt døgn vil støtte Kræftens Bekæmpelse i deres arbejde.

Dette års Stafet For Livet i Munkesøen i Kalundborg d. 24. og 25. august, starter med åbningstale af formanden for Kultur- og Fritidsudvalget Hans Munk.

Herefter sendes deltagerne ud på den kendte 400 meter lange strækning i Munkesøen, men i år bliver der også mulighed for at gå eller løbe One miles, kendt fra Royal Run, så begge ruter sammenlagt vil udgøre 2400 meter.

”På nuværende tidspunkt er der tilmeldt 10 hold med 94 deltagere, men vores mål er i år at komme op på 15 hold med 500 deltagere,” fortæller Dan Hansen, formand for Stafet For Livet i Kalundborg.

Styregruppen arbejder på at få sammensat et spændende underholdningsprogram for weekenden for både besøgende og deltagere, og kan på nuværende tidspunkt oplyse, at der bliver underholdning af Thopper, derudover vil der være Zumba opvisning, hvor gæster og deltagere kan være med, der bliver mulighed for massage, ansigtsmaling, morgengymnastik søndag morgen, og inden lys ceremonien, der foregår ved mørkets frembrud, vil der være nogle afspændingsøvelser for deltagerne inden nattens strabadser, og flere tiltag er på vej.

”Det er styregruppens ønske at mange gæster vil kigge forbi og heppe på deltagerne og så er vi er meget taknemlige for al den støtte vi allerede har modtaget til stafetten fra vores sponsorer,” fortæller Dan Hansen

Den lokale afdeling fra Kræftens bekæmpelse, vil være til stede i Munkesøen med et oplysningstelt, hvor alle kan få vejledning og begge dage vil der være mulighed for at få noget at spise og drikke på pladsen.

Stafet For Livet er ét døgn, hvor man ved at gå eller løbe en lille eller længere tur støtter Kræftens Bekæmpelse i deres arbejde. Man står sammen, fejrer livet og samler penge ind til arbejdet med forskning, forebyggelse og patientstøtte.

Du kan melde et hold til på stafettens hjemmeside www.stafetforlivet.dk/kalundborg

Du kan deltage som fighter, hvis du er tidligere eller nuværende kræftpatient - så ved du hvad det vil sige at kæmpe - så er du en fighter.

Din støtte som holddeltager, som sponsor, som pårørende til en kræftramt, til Stafet For Livet er vigtig, for alle.

Del