Magisk juleshow med Pjerrot

Det kunne jo være en lille julegave til en, man har kær.

Magisk juleshow med Pjerrot

Af Jens Nielsen

Den 26. december, 2. juledag, går selveste Pjerrot på scenen i Kino Den Blå Engel med et magisk juleshow.

Står du lige og mangler en ekstra julegave til et barn, så er der stadigvæk billetter til det magiske juleshow med Pjerrot i Kino Den Blå Engel 2. juledag kl. 11.00.

Brian Sønder Andersen, der ejer Kino Den Blå Engel i Kalundborg fortæller, at man gerne i den hyggelige biograf vil prøve noget nyt, og derfor har taget juleshowet ind i år.

”Vi vil gerne prøve noget nyt, og skabe ægte julehygge for både store og små. Pjerrots juleshow bliver fyldt med finurligheder og julemagi. Glæd dig til magisk underholdning og få julebarometeret helt i top,” fortæller biografejeren.

Trylleri og julemagi for store og små

Pjerrots juleshow er fyldt med trylleri og julemagi for både store og små. Man kan få banket julebarometeret helt i top med magisk underholdning på scenen i Kino Den Blå Engel.

Pjerrot har taget sit helt eget juleshow med, og han har lovet en masse finurligheder på scenen. Der er garanteret højt julehumør, når Pjerrot tryllebinder store som små med sin julemagi.

Juleshowet foregår mandag den 26. december kl. 11 i Kino Den Blå Engel i Kalundborg. Prisen på billetten er inkl. popcorn og en sodavand. Det er vigtigt for Brian Sønder Andersen, at det er noget, som de fleste har råd til at være med til. Det kunne jo derfor være en lille julegave til en, man har kær.

Billetter kan købes på biografens hjemmeside - klik her

Del