Magi eller cirkusprinsesse – kom med til åbningsfest

Det hele foregår i cirkusskolens nye, store flotte cirkustelt på Skovbrynet 51 i Kalundborg, og det er gratis at gå i cirkusskole.

Magi eller cirkusprinsesse – kom med til åbningsfest
Du kan møde den nye cirkusdirektør Kim Kenneth, der selv er tryllekunstner og har optrådt i cirkusser i hele Europa. Han er klar til at lære dig utrolige tryllerier. Privatfoto

Kunne du tænke dig at lære næsten rigtig magi? Eller har du en lille cirkusprinsesse inden i dig? Så er det nu, du kan komme i Cirkus O'Laiski og prøve at udleve dine drømme.

Cirkus O'Laiski er UngKalundborgs cirkusskole, og nu slår cirkusskolen dørene op for en helt ny sæson. Det sker med en festlig åbning i morgen onsdag 17. august fra klokken 14.00 til 17.00. Her er alle børn og unge mellem 3. klasse og 18 år velkomne til at kigge forbi.

Cirkusskolen byder på is og sodavand, og du kan se og prøve forskellige former på artisteri. Du kan møde den nye cirkusdirektør Kim Kenneth, der selv er tryllekunstner og har optrådt i cirkusser i hele Europa. Han er klar til at lære dig utrolige tryllerier.

”Jeg glæder mig rigtig meget til at skulle arbejde med børnene og de unge og lære dem en masse trylleri. Men vi underviser også i alle mulige andre former for artisteri, lige fra linedans over jonglering til klovneri,” fortæller Kim Kenneth.

Det hele foregår i cirkusskolens nye, store flotte cirkustelt på Skovbrynet 51 i Kalundborg, og det er gratis at gå i cirkusskole. Er der for langt at komme til Kalundborg, så kommer Cirkus O’Laiski en gang om ugen til Gørlev.

Del