Mærker glæden med kollegamotion

Mærker glæden med kollegamotion Hver morgen er der bl.a. arrangeret gåture for medarbejderne fra rådhuset på Holbækvej. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Uge 41 er ét stort motionsmekka, hvor medarbejdere landet over skal mærke glæden med kollegamotion. Medarbejderne i Kalundborg Kommune deltager i motionsugen, som er arrangeret af Dansk Firmaidræt.

”Vi startede dagen med en gåtur her fra rådhuset, og jeg håber der i løbet af ugen kommer flere og flere på. Vi har hver dag indlagt forskellige aktiviteter man kan deltage i helt gratis. Der er både morgen gåtur inden dagen starter, der er 10-i-12 som dansk firmaidræt står for hver dag,” fortæller Belinda Buch Andersen, projektleder for Bevæg dig for livet, og fortsætter,

”Derudover har foreningslivet i Kalundborg Kommune budt ind med gratis aktiviteter over hele ugen, lige fra Zumba, gymnastik, løb, e-sport, osv. Derudover er det muligt at spille padel i den nye fun4all hal om fredagen.”

Aktiviteten 10–i-12, som sendes live hver dag på Dansk Firmaidræts Forbunds Facebookside og på torsdag sendes der live fra Kalundborg, hvor det er Belinda Buch Andersen som styrer dagens program.

De foreninger i Kalundborg Kommune som også deltager i motionsugen, er 5 Tårns Motion, Hvidebæk Idrætsforening, Kalundborg Hockey Klub, Rørby-Værslev Idrætsforening, Tømmerup Gymnastik og Ungdomsforening, Høng Gymnastik og Idrætsforening og Aarby Volleyball.

Derudover er der også motionstilbud på Ubby Friskole og Padel-Fun4all.

Del