Mærk roen ved Yoga

Her vil man mærke åndedrættets positive indvirkning på krop og sind, da yoga kommer indefra.

Mærk roen ved Yoga
Liv i Forsamlingshusene og Sæby Forsamlingshus inviterer til tre timers yoga-workshop. Foto: Colourbox.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Vær med, når Liv i Forsamlingshusene og Sæby Forsamlingshus inviterer til tre timers yoga-workshop. Her har man mulighed for at udforske og prøve kræfter med den populærere yogapraksis.

Søndag den 17. september, har man mulighed for at udforske og prøve kræfter med den populære yogapraksis. Her vil man mærke åndedrættets positive indvirkning på krop og sind, da yoga kommer indefra. På yoga-workshoppen vil man have mulighed for at forfine de klassiske yogastillinger (asana), og workshoppen afsluttes med 20 minutters afspænding. Der vil være indlagt en lille pause til en forfriskning og en snack.

Det er vigtigt at man selv medbringer et tæppe samt et underlag til workshoppen. Lyder det som noget man kunne tænke sig at udforske og prøve kræfter med, skal billetterne købes senest den 15. september, og de kan købes via www.sfvenner.dk. Foruden selve workshoppen inkluderer prisen også en forfriskning og en snack under workshoppen.

Arrangementet foregår den 17. september kl. 11-14 i Sæby Forsamlingshus, og sker i samarbejde med Sæby Forsamlingshus og Liv i Forsamlingshusene. Man kan læse mere om projektet Liv i Forsamlingshusene på www.kalundborglif.dk

Del