Madoasen har fundet lokale

Foreningen Stop Spild Lokalt Kalundborg er meget glade for, at de endelig har fundet et lokale til deres madoase.

Madoasen har fundet lokale Foreningen Stop Spild Lokalt Kalundborg har netop meldt ud, at deres nye lokale kommer til at ligge på Banegårdspladsen i Kalundborg midtby. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Den nyligt oprettede forening Stop Spild Lokalt Kalundborg har netop meldt ud, hvor lokalet, som de har fået stillet til rådighed til deres madoase, ligger.

Adressen på madoasen i Kalundborg bliver Banegårdspladsen 2 i Kalundborg midtby, hvor DSB har været så hjælpsomme, at sætte et stort lokale til rådighed.

”Jeg skrev til ejendomsmægleren, der står for lokalerne på Banegårdspladsen, og fik  faktisk hurtig besked tilbage om, at DSB gerne vil støtte op om vores projekt. De synes i øvrigt også, at der trænger til at komme noget liv på stationen. Det blev vi jo rigtig glade for,” fortæller Linda Strand, der står bag idéen om en madoase i Kalundborg.

Foreningen afventer nu information om, hvornår de kan få en nøgle, så de kan sætte lokalet i stand, den del står de nemlig selv for.

”Vi skal jo gerne bruge det så hurtigt, som muligt. Ejendomsmægleren vender tilbage mandag med mere information til os. Heldigvis vælter ind på både Facebook og via privatbeskeder med folk, der meget gerne vil give en hånd med. Indtil videre skal vi selv betale for materialer, men jeg har da i sinde at spørge nogle malerforretninger etc., om de måske kunne være interesseret i at sponsorere noget maling til det gode formål,” fortæller Linda Strand.  

Foreningen kommer dog til at lave et opslag, hvori de søger frivillige.

”Vi skal bruge mange folk til mange forskellige ting, og  alle er velkomne til at byde ind,” siger Linda Strand.

Der er oprettet madoaser rundt om i hele landet, senest i Kalundborg Kommune, hvor Høng fik en for Høng om omegn, men Linda Strand mente, at det var en god ide også at få en madoase i Kalundborg, og nu er en forening stiftet til formålet og altså et lokale på vej.

Læs også Vil starte madoase i Kalundborg - men mangler lokale

Del