Må man kaste med makrelmadder?

Tubalupa spoler tiden tilbage til dengang, mor var dreng, hvor børn kastede med makrelmadder, cyklede med fødderne på styret, tørrede smadrede æg op med naboens hund eller stak hele hånden ind i munden.

Må man kaste med makrelmadder? Tubalupas iørefaldende world- og folkemusik mødte alle børn i øjenhøjde i et muntert mix af musik og fortælling da de sidste år underholdte i Den 8. Himmel i Klosterparken, nu vender de tilbage til Kalundborg. Arkivfoto: Jens Nielsen

Tubalupa Band hedder den musikgruppe, som på søndag (den 24. april) giver familiekoncert på Musisk Skole i Kalundborg. 

Tubalupa spoler tiden tilbage til dengang, mor var dreng, hvor børn kastede med makrelmadder, cyklede med fødderne på styret, tørrede smadrede æg op med naboens hund eller stak hele hånden ind i munden, så den sad fast og skolens pedel måtte trække den ud sammen med et par mælketænder.

"Ja, vi laver en lystig koncert, som er sådan en slags Orla Frøsnapper i et Ole Lund Kirkegaard univers årgang 2022, fortæller Anders Ringgaard fra ”Tubalupa Band”, - vi spillede i ”Den 8. Himmel” i Klosterparken i sommer, og nu kommer vi til byen igen.

Arrangøren Søren Vind siger, at Tubalupa Band spiller en slags world- og folkemusik med sjove historier undervejs. - De er et rigtig godt bud på en helt ny musik for børn.

Bandet består af Christina Munk Andersen, Sigurd Hockings, Jonatan Ahlbom og Anders Ringgaard.

Weekenden efter kan man lørdag opleve Benita Haastrup og hendes band DrumDrum. De har spillet på de store scener og festivaler rundt om i verden og har vundet en pris for bedste børnejazz. Det er jazz for kids i særklasse – og også på Musisk Skole.

Billetter til koncerterne kan købes på kalundborgbib.dk eller ved indgangen.

Både kommunens koncertudvalg og Levende Musik i Skolen har givet støtte til koncerterne.

Del