Lynopladning hos Meny i Kalundborg 

Meny i Kalundborg kan nu tilbyde kunderne mulighed for lynopladning af el-bilen, mens de handler.

 

Lynopladning hos Meny i Kalundborg 
Ved Meny på Nørre Allé i Kalundborg er der etableret to lynladere med hver to udtag.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Som en af de første Meny-butikker i Danmark kan Meny i Kalundborg nu tilbyde kunderne i Kalundborg mulighed for lynopladning af el-bilen, mens de handler.

Ved Meny på Nørre Allé i Kalundborg er der etableret to lynladere med hver to udtag. Dermed er det muligt at for fire biler at lade på samme tid. Hvert ladeudtag lader med 150 kW. Det betyder, at man kan toppe op (som man kalder det) til 80 % batterikapacitet på cirka en halv time.

Mange kunder har ønsket at kunne slå to fluer med ét smæk, og vi er derfor meget glade for, at vi nu kan tilbyde denne ekstra kvalitet i kundeoplevelsen – at man kan lade sin bil, mens man handler, siger købmand Peter Egebæk, der samtidig er glad for, at butikken bidrager til den grønne omstilling.

Alle uden undtagelse kan lade - med op til flere betalingsmuligheder. Det er ladeoperatøren Norlys, har har stået for etableringen, og de kommer ligeledes til at stå for driften af ladestationerne. Firmaets filosofi er, at alle skal kunne lade bilen op til en rimelig pris uden abonnement. Hos Meny kan kunderne betale for strømmen med 30 forskellige apps/ladebrikker samt kreditkort. Hvis man er Norlyskunde, kan man benytte sin RFID-brik eller kort (via regningen) .

Opgradering af hele parkeringspladsen

Etableringen af lynladere er første skridt i en totalrenovering og opgradering af hele udearealet hos Meny i Kalundborg, hvor de to købmænd i 2024 udvider arealet med yderligere 70 p-pladser.

Når renoveringen er gennemført, har vi i alt 220 p-pladser, som allesammen ligeledes bliver bredere end de nuværende båse. De nye lynladere er i øvrigt allerede i fuld drift,” fortæller Peter Egebæk.

Del