Lukket på ubestemt tid

Nytårsnat røg en nytårsraket ind gennem atriumgården ved Høng Bibliotek. Den smadrede et vindue og ramte væggen i biblioteket, der gik i brand. 

Lukket på ubestemt tid

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Høng Bibliotek er lige nu lukket pga. brandskader, og pt. ved man ikke, hvornår man igen kan åbne.

Nytårsnat røg en nytårsraket ind gennem atriumgården ved Høng Bibliotek. Den smadrede et vindue og ramte væggen i biblioteket, hvor den satte brand i bl.a. flere ting, der hang på væggen. Biblioteket er derfor lukket på ubestemt tid.

”Vi har været inde og se skaderne her til morgen, og der er en del røgskader. Skadeservice skal nu finde ud af, hvor meget det drejer sig om, og så må vi se, hvornår vi igen kan åbne. Der er i hvert fald noget loft, vægge og gulv, der er beskadiget. Der er heldigvis ingen bøger, der er brændt, og dem der er beskadiget, kan nok gøres rene.

Nu må vi se, men skadeservice kommer så hurtigt, som de kan,” fortæller Jette Mygind fra Kalundborg Biblioteker.

Hun fortæller endvidere, at de forsøger at rykke tiderne til borgerservice for dem, der skulle have været til i Høng.

”Men vi ved jo ikke, hvor længe det tager, det hele er ret uvist lige nu, og det er  altså lidt frustrerende. Men vi håber, at der ikke går alt for lang tid,” slutter Jette Mygind.

Hvis man har brug for kontakt til borgerservice, kan man ringe på tlf.nr. 59 53 44 00 eller bestille tid i Kalundborg på Kalundborg.dk/bestiltid

Hvis man har fået en bøde på grund af den ekstraordinære lukning, kan man henvende sig til biblioteket, når det er åbnet igen, og man får sin bøde annulleret.

Del