Lokalt VVS-firma kåret som Årets Håndværker

De to lokale VVS-folk ikke bare deltog, de vandt også i kategorien VVS’er med 5-9 ansatte og kan nu smykke sig med titlen Årets Håndværker 2024.

Lokalt VVS-firma kåret som Årets Håndværker
Kasper Bjerrum og Joakim Niemann ( midten af billedet) blev kåret som Årets Håndværker 2024. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Kasper Bjerrum og Joakim Niemann, indehavere af Bjerrum og Niemann VVS, er blevet kåret som Årets Håndværker 2024 i kategorien VVS’er med 5-9 ansatte.

Håndværksfirmaer, fordelt på 26 forskellige fagkategorier, havde opnået den fornemme status at blive finalist til dette års awardshow Årets Håndværker. Finalistplaceringen er baseret på de kundeanmeldelser der gennem året er afgivet på www.anmeld-haandvaerker.dk 

Bjerrum og Niemann VVS, er blandt landets bedst anmeldte håndværkere, og deltog derfor i kåringerne af Årets Håndværker 2024.

Og de to lokale VVS-folk ikke bare deltog, de vandt også i kategorien VVS’er med 5-9 ansatte og kan nu smykke sig med titlen Årets Håndværker 2024.

Bjerrum og Niemann VVS, der har hjemme i Ubby lige uden for Kalundborg, startede tilbage i august 2022 deres eget VVS-firma og har allerede ni ansatte.

I godt 10 år har Kasper Bjerrum og Joakim Niemann arbejdet sammen i flere forskellige lokale VVS-firmaer, inden de startede deres eget firma sammen, Bjerrum og Niemann VVS, og med kåringen som Årets Håndværker, har det været en stor succes.

Bjerrum og Niemann VVS har fået karakteren 4,9 ud af 5,0 mulige, baseret på 70 anmeldelser.

Del