Lokalt firma sponsor for tysk kunstner til Kalundborg Rock’er

”Jeg vil gerne støtte ildsjælene bag Kalundborg Rock’er, jeg er imponeret over deres indsats. Jeg vil gerne være med til at vi får noget udenlandsk musik til festivalen"

Lokalt firma sponsor for tysk kunstner til Kalundborg Rock’er
Henrik Mortensen, indehaver af firmaet Pragmatic i Kalundborg, sammen med tyske Cäthe, som har har oplevet flere gange. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Henrik Mortensen, indehaver af firmaet Pragmatic i Kalundborg, er årsag til, at den tyske kunstner Cäthe står på scenen til Kalundborg Rock’er til august.

Henrik Mortensen har flere gange oplevet tyske Cäthe i hendes hjemland, bl.a. sammen med gode venner fra Kalundborg, og alle har været meget begejstret, så meget, at Henrik Mortensen er overbevist om, at hun ville blive et friskt pust til dette års Kalundborg Rock’er. Derfor har han via sit firma Pragmatic, der arbejder med salg og forretningsudvikling, tilbudt at betale halvdelen af honoraret og det har styregruppen bag festivalen sagt ja tak til.

”Jeg vil gerne støtte ildsjælene bag Kalundborg Rock’er, jeg er imponeret over deres indsats. Jeg vil gerne være med til at vi får noget udenlandsk musik til festivalen, og derfor har jeg tilbudt at betale halvdelen af Cäthes honorar,” fortæller Henrik Mortensen, og fortsætter,

”Nu skal vi op foran scenen og bøje tyske verber. Jeg har aftale med Cäthe, at hun optræder to gange på den lille scene fredag. Først på aftenen et set med pop og senere et set med rock.”

Cäthe fra Berlin leverer tysk rock/pop. Hun brød igennem som klassisk rock-pige med albummet ”Ich muss gar nichts" i 2012. 

Cäthes koncerter er en hel symfoni af alternativ pop, rock, jazz og elektro. Med sin energi og sammen med sit band skaber Cäthe live et rum, hvor der er følelser, intensitet og power.

Teksterne er ofte med et satirisk tvist. Hør bare: ”jeg er træt af din spaghetti carbonara og i dag gider jeg ikke høre om kunst eller politik. Jeg vil blot have en orgasme.”

”Det er dejligt, at der er firmaer som bakker op om vores festival og så er Cäthe ikke et navn vi ville få tilbudt gennem vores booking bureau, så på den måde bliver det helt sikkert spændende, og en ny model på hvordan firmaer kan støtte op om Kalundborg Rock’er, ” fortæller Johnny Elmelund, pressetalsmand fra styregruppen bag Kalundborg Rock’er.

”Jeg tror Cäthe vil falde i de voksnes smag på Kalundborg Rock’er. Det er catchy, dansabelt og bare charmerende,” siger Henrik Mortensen, som i øvrigt synes Kalundborg Kommune bidrager alt for lidt til den lokale festival.

Del