Lokale ildsjæle vinder ’Du gør en forskel prisen 2022’

”Hver eneste dag gør en masse frivillige en helt uvurderlig forskel i idrætsforeningerne. Den indsats vil vi gerne hædre med prisen."

Lokale ildsjæle vinder ’Du gør en forskel prisen 2022’ Sussi Andersen og Henrik Andersen fra Mullerup Skytteforening vinder ’Du gør en forskel prisen 2022’. Foto: DGI Midt- og Vestsjælland

Af Jens Nielsen

Sussi Andersen og Henrik Andersen fra Mullerup Skytteforening vinder ’Du gør en forskel prisen 2022’. Prisen blev overrakt til DGI Midt- og Vestsjællands årsmøde onsdag aften.

”Vi gør det jo bare for sjov. For hyggens skyld, og for børnenes skyld. Så ja, det er en ære”, sådan lød det fra Sussi Andersen og Henrik Andersen fra Mullerup Skytteforening, der netop har vundet ’Du gør en forskel prisen 2022’ til DGI Midt- og Vestsjællands årsmøde.

Det er svært at sige Mullerup Skytteforening uden også at sige Sussi og Henrik. Heldigvis fristes man til at sige - for ægteparret har gjort skydesporten og foreningslivet til en fælles interesse for hele familien på 5 til gavn for resten af foreningen.

I indstillingen til prisen står der:

Hans Henrik startede som forældre for 10 år siden med mellemste barn på riffel, og siden er det blevet en stor fælles interesse for hele familien. Hans Henrik er træner på riffel og Sussi på pistol, og hun skyder pistol og riffel. De bruger meget tid på vores børn og andre medlemmer i klubben, hvilket også kan ses på flere flotte resultater. De lægger bil, trailer og campingvogn til, når vi er til stævner. Når der skal laves noget på klubhus og baner, er de altid med. To af deres børn startede begge som børneskytter med brugte rifler, men det har udviklet sig og de har flere våben, som de vinder mange præmier med, når de er ude til de mange stævner, som deres fantastiske forældre også kører dem ud til, senest DM Guld på 10 mtr riffel. Både Sussi og Hans Henrik er også begge med i bestyrelsen i klubben, men som de siger, når vi er i klubben, kan vi slappe af fra hverdagen”.

Et ekstra skulderklap

I alt var 37 ildsjæle fra idrætsforeninger i det midt- og vestsjællandske indstillet til prisen. Blandt dem blev Trine Hau fra Skælskør Gymnastikforening, Michael Stephensen fra Brøndby Badmintonklub og Henrik Andersen og Sussi Andersen fra Mullerup Skytteforening nomineret og altså med sidstnævnte som vindere.

Med prisen følger et beløb på 5000 kr.

”Hver eneste dag gør en masse frivillige en helt uvurderlig forskel i idrætsforeningerne. Den indsats vil vi gerne hædre med prisen. Vi har derfor indstiftet ’Du gør en forskel prisen 2022’ i DGI Midt- og Vestsjælland, som honorerer nogle af dem, der gør en virkelig stor forskel. Særligt for børn og unge”, siger Majken Nielsen, der er næstformand i DGI Midt- og Vestsjælland.

Del