Lokale ildsjæle bag helt ny revy

Revyen spiller to forestillinger, den ene i aften fredag og den anden i morgen lørdag. Begge forestillinger er udsolgte og der er en lang venteliste efter billetter. Der er plads til 73 til hver forestilling.

Lokale ildsjæle bag helt ny revy
17 lokale kvinder og mænd er med på scenen til revyen 'Lys over Havnsø Havn'. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Lokale ildsjæle er nu klar med en helt ny revy i Havnsø. Alle billetter er udsolgte til de to forestillinger.

For første gang nogensinde bliver der nu revy i Havnsø. Det er en række af lokale ildsjæle som står bag revyen ’Lys over Havnsø Havn’. Hele 17 kvinder og mænd er med på scenen i løbet af forestillingen som spilles på Værftet.

Men det er faktisk en af sommerhusgæsterne, Frederikke Kampmann, som har fået ideen til den nye revy.

”Frivilligheden på Værftet her i Havnsø den er enestående, den her ide kommer, at der faktisk er en som siger kan vi ikke lave noget revy og så får vi det bare til at ske,” fortæller Lone Bech-Wennergren, som er instruktør på revyen og selv er med på scenen.

”Det er en blanding af kvinder og mænd i alderen fra 28 til 70 plus og jeg er dybt imponeret af dem, de fleste af dem har aldrig stået på en scene før,” siger instruktøren, som er drama uddannet og tidligere har haft med revy at gøre.

Revyen ’Lys over Havnsø Havn’ spiller to forestillinger, den ene i aften fredag og den anden i morgen lørdag. Begge forestillinger er udsolgte og der er en lang venteliste. Der er plads til 73 til hver forestilling.

”’Lys over Havnsø Havn’ handler om byen men kan selvfølgelig også opleves af folk som ikke er lokale. Vi har bl.a. et stykke om, at lyset er helt slukket i Havnsø om vinteren, der er dem som sidder ovre på bænken, dem tager vi os også kærligt af. Der er noget om de mange måger i Havnsø, om fiskerne som er helt forsvundet, men generelt er vi er sluppet kærligt omkring det,” fortæller Lone Bech-Wennergren.

I den nye revy i Havnsø indgår også en præst, en politimand, en julemand, en ko – og en gammel kofanger.

De mange frivillige bag ’Lys over Havnsø Havn’ håber, at revyen kan blive en tilbagevendende begivenhed.

Del