Lokal musik med nerve og humor

Føllenslev-Særslev Pensionistforening inviterer fredag den 26. november til en hyggelig eftermiddag.

Lokal musik med nerve og humor Føllenslev-Særslev Pensionistforening inviterer fredag den 26. november til en hyggelig eftermiddag.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Føllenslev-Særslev Pensionistforening inviterer fredag den 26. november til en hyggelig eftermiddag med musik i særklasse, anekdoter og fællessang på Vesterlunden i Snertinge.

Musikken bliver leveret af tre lokale musikere fra Jyderup og Bjergsted-egnen, når Holger Vig og Trio vil underholde med både egne og kendte sange. Holger Vig er sangskriver, troubadour og historiefortæller. Hans sange kredser om livet og døden, tvivlen og troen, og publikum kan se frem til humor og holdninger, men ingen bedreviden.

Med på scenen er også Per Lynge på guitar og Tom Kræmer på bas og percussion. Det forlyder, at man skal glæde sig til et professionelt og stemningsfuldt lydlandskab, gode historier og gamle hits blandet med egne sange.

Billetter kan fås via Kalundborg Biblioteker eller på www.kulturpakkerkalundborg.dk Billetter er gratis, men en billet gælder for to – publikum opfordres til at invitere en gæst eller to, som måske ikke kommer så ofte ud. Der er salg af drikkevarer, kaffe/the og kage i pausen ved Føllenslev-Særslev Pensionistforening. Arrangementet foregår den 26. november kl. 13 – 15 i Aktivitetshuset Vesterlunden i  Snertinge.

Del