Lokal mand bliver ny direktør for Kalundborg Refinery

Med dybe rødder i Kalundborg samt 34 år som en del af raffinaderiet i Kalundborg, herunder de sidste 10 år som medlem af ledelsen, bringes et væld af erfaring og indsigt ind i den nye rolle.  

Lokal mand bliver ny direktør for Kalundborg Refinery
Claus Navntoft bliver ny ny administrerende direktør for raffinaderiet i Kalundborg. Foto: Kalundborg Refinery

Af Jens Nielsen

Hvor der gennem flere år har været en udenlandsk direktør for raffinaderiet i Kalundborg, bliver det nu en lokal mand som sætter sig i direktørstolen, Kalundborg Refinery har netop udnævnt Claus Navntoft som ny administrerende direktør for raffinaderiet i Kalundborg.

Med virkning fra 1. april 2024 afløser Claus Navntoft Wouter de Jong, som har valgt at forfølge andre interesser uden for Kalundborg Refinery. Wouter de Jong vil overdrage sine opgaver til Claus Navntoft i de kommende uger. 

Med dybe rødder i Kalundborg samt 34 år som en del af raffinaderiet i Kalundborg, herunder de sidste 10 år som medlem af ledelsen, bringer Claus Navntoft et væld af erfaring og indsigt ind i sin nye rolle.  

"Jeg er beæret over at påtage mig denne rolle i en så spændende tid for vores virksomhed. Med vores fokus på at drive en sikker og pålidelig forretning, samt vores medarbejderes dedikation, er jeg overbevist om, at vi sammen vil opnå stor succes i fremtiden,” siger Claus Navntoft. 

Før udnævnelsen som administrerende direktør var Claus Navntoft, leder af Project, Procurement & Control afdelingen, hvor han gennem mange år har været en nøglefigur i den daglige drift og løbende udvikling af raffinaderiet i Kalundborg. Hans erfaring med projektledelse spænder over forskellige store projekter, både i Danmark og udlandet.  

Hollandske Wouter de Jong har været administrerende direktør for Kalundborg Refinery siden januar 2022 hvor Klesch Group købte raffinaderiet af Equinor.

Del