Lokal mægler giver overblik over de nye ejendomsvurderinger

Det er afgørende, at man inden en kommende bolighandel sætter sig grundigt ind i alle forhold omkring boligen og boligøkonomien. Og med den seneste tids debat om de nye vurderinger er det ikke blevet mindre vigtigt.

Lokal mægler giver overblik over de nye ejendomsvurderinger
Ejendomsmægler Thomas Ziegler Linnemann Jensen fra Estate Kalundborg tilbyder en online boligskatteberegner, som på baggrund af data fra en lang række myndigheder giver et pålideligt bud på den fremtidige skat på din bolig. Arkivfoto: Jens Nielsen

Hvad skal jeg betale i ejendomsskat på min bolig eller den bolig, jeg har tænkt mig at købe? Det kan du få svar på hos din lokale ejendomsmægler. 

Hvis du er nysgerrig på, hvad din boligs nye vurdering får af konsekvenser for din boligøkonomi, er du helt sikkert ikke alene, men den gode nyhed er, at du nu kan finde ud af, om din ejendomsskatter bliver lavere eller højere ved ganske få klik eller ved at spørge din lokale ejendomsmægler til råds.

Helt konkret tilbyder Estate Kalundborg en online boligskatteberegner, som på baggrund af data fra en lang række myndigheder giver et pålideligt bud på den fremtidige skat på din bolig. Indehaver af Estate i Kalundborg, Thomas Ziegler Linnemann Jensen finder beregneren både nyttig og værdifuld i en tid, hvor de fleste kunder spørger til de nye vurderinger.

-Der er mange, der spørger til de nye vurderinger lige nu. Hvad kommer det til at betyde for deres boligøkonomi, kan det betale sig at handle bolig før årsskiftet, kan de blive siddende i deres bolig efter 2024. Spørgsmålene er mange, så derfor er det betryggende, at vi med beregneren kan kaste lidt lys over fremtiden for vores kunder, siger Thomas Ziegler Linnemann Jensen.

Ifølge Thomas Ziegler Linnemann Jensen er det afgørende, at man inden en kommende bolighandel sætter sig grundigt ind i alle forhold omkring boligen og boligøkonomien. Og med den seneste tids debat om de nye vurderinger er det ikke blevet mindre vigtigt.

-Som ejendomsmæglere kan vi give en solid rådgivning i forbindelse med en bolighandel, men de nye vurderinger har vist sig at være ualmindeligt komplicerede. Derfor er det en stor fordel, at vi i Estate har udviklet en maskine, som på baggrund af al tilgængeligt data kan komme med forholdsvist retvisende bud på fremtidens skatteniveauer. Ingen bør kaste sig ud i en bolighandel uden at have det bedst mulige kendskab til alle forholdene omkring den bolig, man agter at købe, siger Thomas Ziegler Linnemann Jensen, der oplyser, at man kan prøve beregneren på kædens hjemmeside estate.dk

Estate Kalundborg har kontor Vænget 13, Kalundborg.

Del