Lokal klub vinder seks medaljer til DM

Piger iført farvestrålende dragter indtog i weekenden Kalundborg Hallerne, hvor der var DM i Rulleskøjteløb.

Lokal klub vinder seks medaljer til DM I weekenden var der DM/LM i Rulleskøjteløb i Kalundborg Hallerne.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I weekenden var der DM i Rulleskøjteløb i Kalundborg Hallerne. Kalundborg Rulleskøjteklub, som er en af de største klubber i Danmark, blev repræsenteret med 33 løbere, som alle klarede sig fint på hjemmebane.

Piger iført farvestrålende dragter indtog i weekenden Kalundborg Hallerne, hvor der var DM i Rulleskøjteløb. Kalundborg Rulleskøjteklub var vært ved begivenheden, og ungdomsmedlemmer i klubben besteg podiet hele seks gange. De blev danske mestre i kategorier show duo, cadet C og spire 4. For Kalundborg Rulleskøjteklub var der guldmedalje til Benedikte Timmermann i Debutant 12, Alberte Helmark i Spire 5, til Queen i Show Duo, dobbelt guld til Ella Lindholm Sørensen i Espoir A og til Molly Folke Bendstrup i Ungdom.

Stævnet var det første stævne på Sjælland siden Covid-19 nedlukningen, og alle havde derfor glædet sig ekstra til endelig at kunne komme til stævne.

”Stævnet overgik vores forventninger i den grad, i og med Kalundborg Rulleskøjteklub er en relativ ny klub, og normalt ikke afholder store stævner, er det med stolthed, at vi, i samarbejde med Jyderup Rulleskøjteklub, har fået stablet dette arrangement sammen i Kalundborg. Det har krævet masser af frivilligt arbejde i planlægningsfasen samt mange timer i hallen før, under og efter stævnet. Belønningen er, at se en masse glade og spændte børn fra 4 år og helt op til 20 år have en masse skarp konkurrence på højt plan, samt ikke mindst det sociale aspekt, hvor der bliver snakket, støttet, grinet og jublet på kryds og tværs af de mange klubber imellem,” siger formand for Kalundborg Rulleskøjteklub, Jimmy Slaiman

Stævnet blev afholdte lørdag og søndag, og har trukket 150 – 300 publikummer pr. dag. Det hele forløb fint, og det er formentlig ikke sidste gang, at Kalundborg Rulleskøjteklub, med ca. 60 medlemmer, er vært for et stævne i Kalundborg.

Del