Løbere trodsede gråt og trist vejr

Til trods for et vejrskift, og det ellers lune forårsvejr var forsvundet, var 85 løbere mødt op for at løbe i den smukke natur på Røsnæs lørdag formiddag.

Løbere trodsede gråt og trist vejr
Røsnæs Naturløb samlede en hel del mennesker ved Naturskolen på Røsnæs lørdag formiddag. Foto: Gitte Korsgaard

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Røsnæs Naturløb, (tidligere Røsnæsløbet) samlede mange mennesker ved Naturskolen på Røsnæs lørdag formiddag til trods for, at solen lod vente på sig.

Til trods for et vejrskift, og det ellers lune forårsvejr var forsvundet, var 85 løbere mødt op for at løbe i den smukke natur på Røsnæs lørdag formiddag. Tidligere har Kalundborg IF afholdt Røsnæsløbet i 43 år på Store Bededag. Nu har løbet fået nye rammer, ny dato og skiftet navn til Røsnæs Naturløb. Men det betød altså ikke, at der var færre deltagere.

På spidsen af det naturskønne Røsnæs, løb 85 glade løbere - og enkelte gående - af sted lørdag formiddag på en hård tur i den smukke natur. Ruterne er valgt så både børn og voksne, nyløbere eller erfarne kunne få en god gang- eller løbeoplevelse. Man kunne vælge mellem at løbe ca 3, 6 eller 10 km, og der var medaljer til alle børn.

“De bliver udfordret. Det er ikke tiden, de konkurrerer på, når man løber Røsnæs Naturløb. Det handler om oplevelsen,” siger Mads Seneberg, der er løbsleder hos Kalundborg IF.

Tilbud til mange målgrupper

Røsnæs Naturløb er et tilbud til mange målgrupper fra begyndere til mere trænede. Kalundborg-IF håber med dette fælles arrangement at kunne skabe en dag, der kan inspirere flere til bevægelse, øge kendskabet til lokalområdet og bare give deltageren en god oplevelse sammen i nogle fantastiske naturmæssige og spændende landskabelige rammer.

Del