Løb og vin kan gå hånd i hånd

Der kan der smages på vin, ligesom kroppens depoter selvfølgelig også kan forsynes med vand/saft og lidt sødt til løbekroppen eller vandrekroppen, hvis turen tages på gåben

Løb og vin kan gå hånd i hånd
Der bliver smagsprøver på spændende Røsnæsvine til Vinløbet den 21. maj.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Der bliver smagsprøver på spændende Røsnæsvine, når de tre Røsnæsvingårde, Stub Vingaard, Dyrehøj Vingaard og Røsnæs Vingård sammen med løbeklubben 5 Tårns Motion lørdag den 21. maj inviterer til Røsnæs Vinløbet.

Carl Trock, Tom Christensen og Anders Lejbach var ikke et øjeblik i tvivl, da Michael Jørgensen for tre år siden kontaktede dem, og luftede tanken om et vinløb. Til gengæld kom COVID-19 lidt i vejen, men nu er vinbønderne og 5 Tårns Motion klar til at lukke op for premiereløbet den 21. maj kl. 9.30.

Noget for enhver smag

Der er en 9 km rute som går fra Dyrehøj Vingaard og ind mod Kalundborg til Vintårnet hos Stub Vingård på Skambækvej. Her kan der smages på vin, ligesom kroppens depoter selvfølgelig også kan forsynes med vand/saft og lidt sødt til løbekroppen eller vandrekroppen, hvis turen tages på gåben. Herfra går det retur til Dyrehøj Vingaard, hvor der er mål for 9 km turen.

Er man til mere løb eller gang, fortsætter man på en halvmarathonrute efter vinsmagningen på Dyrehøj til Røsnæs Vingård. Den ligger yderst på Røsnæs på Hejrevej tæt på sommerhusområdet ved Helles Klint. Efter besøget her og en lille tur gennem vinmarkerne, går det retur til Dyrehøj som er både startsted og målområde for alle deltagerne. Er der nogle løbere, der har lyst til en tur mere, er det bare samme rute en gang mere, og et marathonløb er gennemført. 

Vinene, der kan smages på de tre vingårde vil fortrinsvis være hvid, rosé eller mousserende af Solaris og Rondodruerne, som er specielt velegnede til vindyrkningen på Røsnæs. 

Café Dyrehøj på Dyrehøj Vingaard er åben under arrangementet ligesom, at der er mulighed for at købe vin fra alle vingårdene ved startstedet.

Tilmelding foregår på 5taarnsmotion.dk

Del