Løb med indskudte vinpauser

Nu byder 5 Tårns Motion igen på fine løbeoplevelser. Denne gang, hvor der også er mulighed for at smage på god vin fra de lokale vingårde.

Løb med indskudte vinpauser
Lørdag den 8. juni er der mulighed for at løbe i landlige opgivelser i Danmarks største vinområde på Røsnæs. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Rigtig mange kalundborgensere har lige løbet Royal Run – og hvilken succes. 2. pinsedag løb 10.000 deltagere i Kalundborg sammen med hendes Majestæt Dronning Mary. Nu byder 5 Tårns Motion igen på fine løbeoplevelser. Denne gang, hvor der også er mulighed for at smage på god vin fra de lokale vingårde.

Lørdag den 8. juni er der mulighed for at løbe i landlige opgivelser i Danmarks største vinområde på Røsnæs. Denne gang er Røsnæs Vinløbet udvidet fra hhv. 9 km og halvmaraton til også at have en 12 kilometer rute. Det betyder at den nyeste vinbonde, Kongsted Vingaard, nu er den fjerde vingård, der kan besøges for en god smagsoplevelse under løbe- eller gåturen.

Starten for alle tre distancer går fra Dyrehøj Vingaard, og alle deltagere stopper første gang til vinsmagning ved Kongstrup Vingaard, inden turen går videre til Stub Vingård, hvor der fra det karakteristiske vandtårn, nu vintårn, bydes på smagsprøver fra sidste års gode vinhøst. På tilbagevejen skal de, som ønsker 12 km ruten, løbe eller gå ind på Ågerupvej og retur gennem Ulstrup by og retur til start/mål. 9 km deltagerne fortsætter mod Dyrehøj. Det gør ½ maraton løberne også, men de fortsætter mod Ulstrup/Bjørnstrup for at besøge Røsnæs Vingaard. 

Så alle deltagere får besøgt Dyrehøj Vingaard, Kongstrup Vingaard, Stub Vingaard, mens halvmaratonløberne også kommer en tur i vinmarkerne på Røsnæs Vingaard, inden de løber i mål på Dyrehøj.

Løbet er lørdag den 8. juni og begynder kl. 9.30. Der er elektronisk tidtagning, og tilmelding foregår på løbeklubbens hjemmesiden 5taarnsmotion.dk

Del