Livtag med overgangsalderen

Foredraget tager udgangspunkt i Anne Hjernøes bog ” Stærk overgang”, der giver vigtige input og inspiration til at komme godt igennem overgangsalderen.

Livtag med overgangsalderen
Anne Hjernøe tager livtag med overgangsalderen, når hun holder foredrag om at stå midt i livet.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Anne Hjernøe tager livtag med overgangsalderen, når hun holder foredrag om at stå midt i livet. Den folkekære TV-kok og forfatter Anne Hjernøe er kendt for sin varme humor, sin store kulinariske ekspertise, og så er hun også en eminent vejleder, når det handler om at komme godt igennem overgangsalderen. 

Man kan møde Anne Hjernøe til et ærligt foredrag den 7. februar i Høng Hallens kultursal, når Kalundborg Bibliotekers personale står parat til at åbne dørene til et lærerigt foredrag om kvinders overgangsalder.

Foredraget tager udgangspunkt i Anne Hjernøes bog ” Stærk overgang”, der giver vigtige input og inspiration til at komme godt igennem overgangsalderen. Der er lige så mange forskellige måder at være i overgangsalderen på, som der er kvinder i verden. Men alligevel er der mange fællesnævnere, som kan lære kvinder, hvordan man gør tiden midt i livet lettere at være i og håndtere.

I foredraget hører man også Anne Hjernøes egen historie om, hvordan hun selv er påvirket af overgangsfasen, man vil høre personlige statement fra andre kvinder i overgangsalderen, og der vil være fokus på mad, søvn, træning, vægt, sex, kosttilskud og hormoner. Samt alle de andre vigtige ting, der kan sikre dig en god overgang.

Foredraget foregår i Høng Hallens kultursal den 7. februar kl. 19-21. Billetter købes via www.kalundborgbib.dk under ”det sker” eller ved personlig henvendelse til et af Kalundborg Bibliotekerne.

Del