Livsstilsdage i Kalundborg Hallerne

En weekend med masser af lækre livsstilsprodukter boliginteriør, kunsthåndværk, beklædning, smykker, kunst, plakater, delikatesser og meget mere

Livsstilsdage i Kalundborg Hallerne

Af Jens Nielsen

Roskildefirmaet PSE Musicon inviterer til en weekend med masser af lækre livsstilsprodukter boliginteriør, kunsthåndværk, beklædning, smykker, kunst, plakater, delikatesser og meget mere samlet under ét tag i Kalundborg Hallerne.

I weekenden 6-7. april 2024. Lørdag og søndag kl. 10-16, inviteres alle interesserede til livstilsdage i Kalundborg Hallerne og der er gratis adgang.

Det er Peter Olsen, indehaver af PSE Musicon, som står bag messen, ligesom det var PSE Musicon, der tidligere har stået bag marked og street food festival i havneparken.

Det er også PSE Musicon som står bag den store bierfest i Kalundborghallen nu på lørdag d. 16. marts.

”Livstilsdagene i Kalundborg Hallerne har 74 stande og tæller både lokale firmaer og firmaer udefra, vi løfter lige niveauet i forhold til kræmmermarkeder og loppemarkeder, og der kommer udstillere med fx delikatesser, kunstmalere, keramikere, smykkedesignere og nogle med snedker relaterede produkter og så er det gratis at komme ind så vi håber at mange vil lægge vejen forbi og blive inspireret,” fortæller Peter Olsen.

PSE Musicon har planer om flere arrangementer i Kalundborg i løbet af året, bl.a. en bierfest til oktober.

Del