Livetalk om depression på Høng Bibliotek

Livetalk om depression på Høng Bibliotek

kontakt@tv-kalundborg.dk

Depression er en af de mest udbredte psykiske sygdomme i Danmark. Omkring hver femte dansker oplever i større eller mindre grad symptomer på depression i løbet af livet. PsykInfo Region Sjælland gæster Høng Bibliotek med livetalken Depression – en folkesygdom den 5. oktober, hvor man kan få inspiration til, hvordan man kan komme sig fra - eller leve med depression.

Depression kan behandles og oftest med et godt resultat. Psykoterapi og medicin er velkendte behandlingsformer, men også viden om sygdommen til den depressionsramte og inddragelse af pårørende er vigtig for behandlingen og for at komme sig.

I PsykInfo Region Sjællands livetalk får man inspiration til, hvordan man kan komme sig fra eller leve med depression. Man får indblik i nogle af de personlige udfordringer, der kan være forbundet med at lide af depression, og hvordan man kan arbejde med dem. Man kan blive klogere på, hvordan man i Psykiatrien samarbejder med patienten om at finde veje til et meningsfuldt liv trods sygdommen. Livetalkens panel består af en PsykInfo-medarbejder, en psykolog og en EN AF OS ambassadør, som er et menneske, der har personlige erfaringer med depression.

Livetalken livestreames direkte til PsykInfos Facebookside fra biblioteket, så man kan se den online. Men der er også mulighed for at møde frem på biblioteket og være med som publikum. Det er gratis at deltage som publikum, men kræver tilmelding via PsykInfos hjemmeside.

Arrangementet foregår på Høng Bibliotek tirsdag den 5. oktober fra kl. 19-20 (Publikum, der møder frem på biblioteket, skal være klar senest kl. 18.45).
Det kræver ikke tilmelding at se livetalken online – man skal blot klikke ind på Psykinfos Facebookside (www.facebook.com/psykinfosjaelland), hvor der livestreames kl. 19-20.
Publikum, der ønsker at møde frem på biblioteket, skal tilmelde sig her:
www.regionsjaelland.dk/psykinfoarrangementer

Del