Liv og glade dage i og omkring cirkusteltet

UngKalundborg var værter for Børne- og Ungefestivalen, som fandt sted i og omkring UngKalundborgs nye store cirkustelt.

Liv og glade dage i og omkring cirkusteltet UngKalundborg afholdte lørdag Børne- og Ungefestival. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Lørdag var der sjove aktiviteter dagen lang i cirkusteltet ved Musisk Skole i Kalundborg. UngKalundborg afholdte nemlig Børne- og Ungefestivalen til stor glæde for en masse gæster.

Det er andet år, at UngKalundborg var værter for Børne- og Ungefestivalen, som fandt sted i og omkring UngKalundborgs nye store cirkustelt på Skovbrynet 51.Entréen var gratis ligeså alle aktiviteterne, og der var noget for alle – store og små.

For de mindste var der hoppeborg, ansigtsmaling, sang og bevægelse med Nana og Sune og show med cirkusskolen Cirkus Ol’Laiski. Senere på dagen var der musik med live-optræden med bands og DJ. Ligesom de unge blev tilbudt undervisning i skateboard, rulleskøjter og løbehjul.

UngKalundborg er vært for festivalen, men den er arrangeret i samarbejde med Integrationsrådet, Tryghed og Trivsel, Y-Camp og Kvindenetværk i Kalundborg. Der er givet økonomisk støtte til festivalen fra Liv i Kalundborg-puljen, Integrationsrådet og Bevæg dig for livet.

Del