Litteratursalon med lokal forfatter

Den lokale debutforfatter gæster Kalundborg Bibliotek til en uformel og hyggelig forfattersamtale om sin debutkrimi og forfatterskab.

Litteratursalon med lokal forfatter
Torsdag den 18. april kl. 19-21 på Kalundborg bibliotek har du mulighed for at møde forfatter Tina Modin.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Er man til spændende krimiromaner med noget på hjertet, så kan man komme og være med, når den lokale debutforfatter Tina Modin gæster Kalundborg Bibliotek til en uformel og hyggelig forfattersamtale om sin debutkrimi og forfatterskab.

Torsdag den 18. april kl. 19-21 på Kalundborg bibliotek har man mulighed for at møde forfatter Tina Modin til en spændende samtale om hendes forfatterskab og hendes debutkrimi ”Det tavse mord”, som udkom den 19. januar i år. Handlingen i ”Det tavse mord” forgår i Kalundborg, hvor forfatteren i dag bor. Hun er opvokset i Svebølle.

”Efter blot nogle dage, hvor det første lig bliver fundet, dræbes en højt agtet politimand, og efterforskningen intensiveres. De finder hurtigt ud af, at han ikke var den, han udgav sig for at være. Hvem var han så? Og hvorfor blev han dræbt?

Vær med, når Litteratursalonen sammen med Tina Modin går på opdagelse i hendes debutroman og forfatterskab. Der vil til aftens forfattersamtale blive serveret te, kaffe og lidt sødt til tanden.  

Del