Lions klar med helt ny kalender

Hele overskuddet går ubeskåret til humanitært arbejde

Lions klar med helt ny kalender

Af Jens Nielsen

Lions Kalundborg har netop udgivet en helt ny kalender med en række af flotte billeder fra Kalundborgfotograf Ole Agerbæk.

Lions Kalundborg har siden starten i 1974 haft mange forskellige aktiviteter, bl.a. gårdrestaurant under byfesten, julelotteri, julepakker for trængende familier og nu er Lions Kalundborg så klar med endnu et tiltag, som skal være med til at samle penge ind til humanitært støttearbejde i lokalområdet.

Det nye tiltag, en kalender for 2022 er klar til salg og der er trykt 500 stk.

Kalenderen er i A4 format og for hver måned findes et stort billede som passer til årstiden, billeder som Kalundborgfotografen Ole Agerbæk har stillet gratis til rådighed, og han har rettet sit kamera mod bl.a. Røsnæs, højbyen, havneparken, Asnæs og Kordilgade.

Annoncører har støttet kalenderprojektet på den måde at alle udgifter er betalt på forhånd, så de 50 kr. som kalenderen koster, går ubeskåret til humanitært arbejde, oplyser Lions Kalundborg.

Den nye flotte Lions kalender kan købes hos Expert Kalundborg, glarmester Kim Rørdam, Lady Salonen, Galleri Kordel, Kalundborg Turistforening, og hos medlemmerne af Lions Kalundborg.

Del