Lingerikæde åbner forretning i Kalundborg

Håndværkerne er allerede godt i gang med at renovere lokalerne og midt i januar åbner den nye forretning.

Lingerikæde åbner forretning i Kalundborg
Først i det nye år åbner lingerikæden CHANGE Lingerie en ny forretning i Kordilgade 28, i de lokaler som tidligere husede en ejendomsmægler. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

I midten af januar åbner lingerikæden CHANGE Lingerie en ny forretning i Kordilgade i Kalundborg.

Håndværkerne er allerede godt i gang med at renovere lokalerne og først i det nye år åbner CHANGE Lingerie Outlet på Kordilgade 28, mellem H&M og A-klip / Frisør Joan, i de lokaler som i mange år var ejendomsmæglerkontor.

Her vil man kunne finde et stort udvalg af flotte varer fra tidligere sæsoner – og til en ekstra god pris, oplyser CHANGE Lingerie.

-Vi har kigget på Kalundborg over længere tid, og vi ser frem til at bidrage til det gode handelsliv. Vi har outlet andre steder, men dette vil være vores første butik i Danmark som holder åbent de fleste dage, og vil derfor følge byens almindelige åbningstider. Vi glæder os til at byde kunderne velkommen, fortæller Jeanne Lykke Larsen, marketing operations manager hos CHANGE Lingerie.

Jeanne Lykke Larsen oplyser, at man på nuværende tidspunkt søger både en butikschef samt yderligere personale til den nye CHANGE Lingerie Outlet i Kalundborg.

CHANGE Lingerie Outlet vil gerne være en del af fællesskabet i Kalundborg og har, i følge citychef Svend-Erik Kristensen, søgt om medlemskab af Vores Kalundborg.

Om CHANGE Lingerie

CHANGE Lingerie er et internationalt lingeribrand grundlagt i Danmark. Gennem innovative og funktionelle designs, er firmaet et af de førende lingeribrands i Skandinavien og vil fortsætte med at ekspandere globalt.

CHANGE Lingerie har pt 62 forretninger i Danmark.

Del