Lidt public service.

Læserbrev:

Lidt public service

Jeg har set i flere kommentarer på Facebook, at lokalpolitikerne i Kalundborg kommune skydes i skoene ikke at være digitalt nærværende på sociale medier som for eksempel Facebook. Til orientering har de fleste partier i Kalundborg deres egen Facebookside, ligesom flere kandidater har deres egen Facebookside. Andre kandidater bruger deres egen facebookprofil til offentlige opslag, som alle kan kommentere på. Fælles er dog at man er nødt til at opsøge disse sider samt profiler og enten like eller følge dem, før at man ser dem i sit eget feed. Det samme gør sig gældende for lokale folketingskandidater.

Ydermere kan jeg nævne at de lokale socialdemokrater i flere måneder har kørt med en podcast om kommunalpolitik.

Der er også for nylig oprettet en Facebookgruppe med navnet "Politik og debat i Kalundborg kommune". Gruppen er endnu lille men med deltagelse af adskillige kandidater og folkevalgte (fra forskellige partier). Det kunne være et godt sted at lære kandidaternes holdninger at kende. Links herunder til den gruppe og nogle af SF´s egne sider. Virker de ikke direkte, så kopier dem. Så kom endelig og vær med, enten med dine egne meninger eller for at lytte til andres. Til sidst kan jeg nævne at der også er hjemmesider for nogle af de lokale foreninger. Hos SF vil vi det næste halve år opdatere vores hjemmeside løbende med valgprogram og kandidatpræsentationer. Jeg forstiller mig at de andre partier gør det samme. God fornøjelse!

Politik & debat i Kalundborg Kommune | Facebook

SF Kalundborg | Facebook

Thomas Malthesen? Hiorth | Facebook

SF Kalundborg - Socialistisk Folkeparti

Og der findes mange flere. Andre partier og kandidater er selvfølgelig velkomne til at indsætte links til deres sider i kommentarerne. 

Rigtig godt valgår!

Kristina Püschl

Formand SF Kalundborg

Del