Lidt kongelig har man da lov at være

Kroningen indebærer ikke en fysisk krone på hovedet af den nye konge, men hos Meny Kalundborg bærer alle medarbejdere kongekrone fredag, lørdag og søndag i denne uge.

Lidt kongelig har man da lov at være
Alle medarbejdere hos Meny Kalundborg bærer kongekrone fredag, lørdag og søndag i denne uge.

Af Jens Nielsen

Søndag får Danmark en ny konge og det skal selvfølgelig fejres. I Meny Kalundborg er alle medarbejdere iført kongekrone i tre dage og forretningen har en række af ’kongelige’ tilbud som passer til begivenheden.

Hos Meny Kalundborg er der pyntet flot op i anledningen af tronskiftet på søndag, hvor H. M. Dronningen af Danmark overlader tronen til H.K.H. Kronprinsen.

Kroningen indebærer ikke en fysisk krone på hovedet af den nye konge, men hos Meny Kalundborg bærer alle medarbejdere kongekrone fredag, lørdag og søndag i denne uge for på den måde at markere begivenheden.

”Vi har også lavet en række tiltag, bl.a. en othello lagkage med royalt motiv, fastelavnsboller med kongelige monogram, sous vide plankebøffer, kransekage og bobler og så har vi en konkurrence, hvor man kan vinde Kongen af Danmark-bolsjer. Vi regner med at mange vil bruge især søndagen til at fejre begivenheden hjemme i stuerne med lidt lækkerier som er nemme at indtage foran TV-et,” fortæller meny købmand Peter Egebæk.

Kunderne, som handler i Meny Kalundborg, har også mulighed for at deltage i en bon konkurrence hvor der udloddes i alt 10 bøtter "Kongen af Danmark" fra Hattesens Konfekt.

Del