Lev for det halve – og få det hele

Kalundborg Biblioteker indbyder til et aktuelt og klimabevidst foredrag med Nanna Hyldgaard Hansen 

Lev for det halve – og få det hele
Nanna Hyldgaard Hansen kommer i sit foredrag med konkrete tips til, hvordan man nemt kan leve for det halve uden at give køb på noget. Foto: Jesper Voldgaard

Af Merete Jensen, merete@tv-kalundborg.dk

Nanna Hyldgaard Hansen er forfatter til bøgerne ”Lev for det halve” og ”Rig på tid”, og tirsdag den 24. januar gæster hun Kalundborg, hvor hun vil inspirere til, hvordan man kan halvere – ikke blot forbruget – men også klimaaftrykket. Arrangementet foregår i Kalundborg Hallerne i mødelokale 4 fra klokken 19 til 21.

I foredraget kommer Nanna Hyldgaard Hansen med konkrete tips til, hvordan man nemt kan leve for det halve uden at give køb på noget. Så vil du finde ro i en stresset og fortravlet hverdag samt leve bæredygtigt og klimavenligt, uden at du behøver at flytte ud på en øde ø og blive selvforsynende, så vil foredraget helt sikkert appellere til dig.

Billetter til foredraget kan købes via bibliotekets hjemmeside www.kalundborgbib.dk under ”Det sker”, eller hos personalet i biblioteksafdelingernes betjente åbningstid.

Du kan læse mere på www.levfordethalve.dk. Er du endnu ikke medlem af Biblioteksklubben, kan du tilmelde dig og læse mere her: www.kalundborgbib.dk/klub

Del