Laver festival i baghaven og donerer overskud til en god sag

En række af lokale virksomheder har støttet den gode ide.

Laver festival i baghaven og donerer overskud til en god sag Ægteparret Rikke og John Vind, Nørre Allé i Kalundborg gennemfører for tredje gang en mini Grøn Koncert i deres have hvor overskuddet doneres til Muskelsvindfonden. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Ægteparret Rikke og John Vind, Nørre Allé i Kalundborg gennemfører for tredje gang en mini Grøn Koncert i deres have. En række firmaer har støttet koncerten hvor hele overskuddet går til Muskelsvindfonden.

Tilbage i 2020 vandt Rikke Vind en minikoncert i egen have i en konkurrence gennem Grøn Koncert. Det blev en kæmpe succes, og nu gentages koncerten for tredje år i træk, på lørdag d. 23. juli.

Arrangementet er et lukket arrangement for familie og venner, men støttet af en lang række af lokale virksomheder.

”Igen i år har vi fået en lang række af lokale virksomheder til at donere en række gaver som så sælges på en auktion, bl.a. er der billetter fra Kalundborg Rock’er og der kan også bydes på billetter til Grøn Koncert, som også har doneret billetter. Hele overskuddet fra arrangementet går ubeskåret til Muskelsvindfonden,” fortæller John Vind.

Kalundborg Broderlaug har også støttet arrangementet i år med 5000 kr.

Det bliver Frank Clifforth, kendt fra X-Factor, som står for underholdningen sammen med bandet ’Spændt op til lir’ og en DJ.

Den private havefest har fået navnet ’Nørreballe Vind’er Fest’, og Rikke og John Vind håber, at de kan sende mange penge til Muskelsvindfonden efter lørdagens fest.

Sidste år blev det til 10.000 kr. til hjælp for den gode sag.

Skulle der sidde læsere som også vil donere et beløb til Muskelsvindfonden kan det gøres via dette link. Klik her

Del