Lattermuskler på overarbejde

Hver eneste stol i den store biografsal var solgt og publikum fik en meget underholdende aften med masser af grin.

Lattermuskler på overarbejde
Den musikalske comedy trio, bestående af Rasmus Søndergaard, Kasper Le Fevre (tidligere Kalundborg) og Kasper Gattrup, udgør ’Specialklassen’, og Ikke to shows er ens, og intet er aftalt. Foto: Kino Den Blå Engel

Af Jens Nielsen

Specialklassen var onsdag aften forbi Kino Den Blå Engel med deres nye comedyshow, og det gav i den grad mavekrampe i en totalt udsolgt sal.

Publikum ved slet ikke, hvad der venter dem. Ikke to shows er ens, men én ting er sikkert, når ’Specialklassen’ rammer Kalundborg med deres 2022-tour og showet ’Intet Aftalt’, bliver det stærkt underholdende. Sådan lokkede Kino Den Blå Engel tidligere på året for at få solgt billetterne til onsdagens show.

Og publikum bakkede i den grad op, hver eneste stol i den store biografsal var solgt og publikum fik en meget underholdende aften med masser af grin.

Efter showet kan man på Facebook bl.a. læse flg. kommentarer: Ja der var grin for alle pengene, Så fedt et show, De bedste Penge jeg har givet ud i lang tid, I var konge, Tak for den sjoveste aften jeg længe har haft, Tak for en fantastisk aften, Har helt ondt af at grine.

”Jeg tror aldrig jeg har oplevet en aften hvor folk har skraldgrinet i så lang tid, det var helt vildt,” fortæller Brian Sønder Andersen, indehaver af Kino Den Blå Engel, efter onsdagens show.

Den musikalske comedy trio, bestående af Rasmus Søndergaard, Kasper Le Fevre (tidligere Kalundborg) og Kasper Gattrup, udgør ’Specialklassen’, og Ikke to shows er ens, og intet er aftalt. De har en række skabeloner de går frem efter og så er resten improviseret.

”Folk kom ud og sagde de havde tudet af grin lige fra Specialklassen gik på scenen og kvindernes mascara hang ned ad kinderne, det var vildt godt,” fortæller Brian Sønder Andersen.

Specialklassen læste bl.a. dagens afsnit af ’Palle fra Kalundborg’ op, men også deres nummer med døvetolkning var et kæmpe hit.

Mon ikke Specialklassen kommer igen med så stor en succes.

Del