Lastbilchauffører kom med børnenes julesokker

Stop Spild Lokalt i Høng, som flere gange om ugen deler overskudsmad ud fra byens supermarkeder, har også haft overskud til at gøre noget for børnene her op til jul.

Lastbilchauffører kom med børnenes julesokker
26 store flotte lastbiler rullede ind foran SuperBrugsen i Høng med børnenes julesokker. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Stop Spild Lokalt i Høng havde arrangeret et festligt og meget anderledes arrangement da børn i dag lørdag skulle hente deres julesokker. 26 lastbiler kom kørende med julesokkerne.

Stop Spild Lokalt i Høng, som flere gange om ugen deler overskudsmad ud fra byens supermarkeder, har også haft overskud til at gøre noget for børnene her op til jul.

-Vi har købt stof og så har en af vores frivillige syet 52 julesokker til de børn som har tilmeldt sig. Hver lørdag er de så kommet og har tømt sokkerne og i dag hvor det er sidste gang, havde vi så gjort lidt ekstra ud af det og lavet en aftale med foreningen ’Lastbiler For Børn’, fortæller Karina Diekelmann, der sammen med sin mand Michael Diekelmann er de bærende frivillige kræfter bag Stop Spild Lokalt i Høng.

Afhentningen af julesokkerne var flyttet til parkeringspladsen ved SuperBrugsen i Høng Centret og lige omkring kl. 10 lørdag formiddag rullede 26 store og flotte lastbiler ind på parkeringspladsen med børnenes julesokker. Her ventede forventningsfulde børn og deres forældre.

-Normalt kører de kun til børneafdelinger på landets sygehuse, men de synes det her var så god en ide, at de sagde ja til at komme, fantastisk at det kan lade sig gøre, fortæller Karina Diekelmann.

Ud over flotte lastbiler som børnene kunne beundre og komme op i, så var der selvfølgelig en julemand som spredte julestemning og delte godteposer ud og SuperBrugsen havde sørget for varm cacao.

-Lions i Høng har også støttet op om arrangementet i dag, de har doneret penge til godteposerne og dem har julemanden delt omkring 200 ud af, oplyser Karina Diekelmann.

På den måde blev der ekstra julestemning i Høng med hjælp fra ’Lastbiler For Børn’.

'Lastbiler For Børn' er en velgørenheds organisation som samler penge ind til at donere gaver til landets børneafdelinger. Pengene er øremærket til at gøre dagligdagen for børn som er indlagt så hyggelig som muligt med spil og andet legetøj.

Del