Lang åbningstid på den store Tour-dag gav pote

De sidste kunder forlod butikken på cirka samme tidspunkt som Mads Pedersen, Jonas Vingegaard og resten af Tour-feltet krydsede målstregen i Nyborg.

Lang åbningstid på den store Tour-dag gav pote ”Det er lang tid siden, at der har været så mange fødder i butikken, så det var en rigtig god beslutning at have længe åbent,” siger butiksindehaver Christine Søvsø. Foto: Tekstur

Med et stort antal besøgende viste modetøjsbutikken Tekstur, at det godt kan betale sig at holde lidt længere åbent, når der er folk og fest i byen.

Modetøjsbutikken Tekstur i Bredgade havde som en af de eneste butikker i Kalundborg valgt at have ekstra længe åbent, da Tour de France-feltet lagde turen forbi byen. Håbet var, at gode tilbud, et glas bobler og masser af godt humør kunne bidrage lidt ekstra til feststemningen i byen før, under og efter Tour-etapen.

Og håbet blev på alle måder indfriet.

”Det er lang tid siden, at der har været så mange fødder i butikken, så det var en rigtig god beslutning at have længe åbent,” siger butiksindehaver Christine Søvsø.

Tilbud og bobler lokkede

Hun vurderer, at der hovedsageligt har været tale om kunder, der har passeret butikken og er faldet over de varer, der var tilbud på i forbindelse med selve Tour-dagen. Andre kunder havde dog planlagt et besøg på forhånd for at fejre, at Touren var kommet til Danmark, med shopping og et glas champagne.

De første kunder dukkede op, allerede kl. 9.30 - en halv time før butikken egentlig skulle åbne - og de sidste kunder forlod butikken på cirka samme tidspunkt som Mads Pedersen, Jonas Vingegaard og resten af Tour-feltet krydsede målstregen i Nyborg, dvs. lidt over kl. 17. Kun da feltet ramte Kalundborg var der stille i butikken.

”Målet har egentlig ikke været, at der skulle flere penge i kassen. Jeg vidste ærlig talt ikke, om jeg ville sælge for 200 kr. eller 20.000 kr. Og det har heller ikke været væsentlig for mig. Har folk haft en god dag, skal de nok komme tilbage. Jeg synes bare, at man skal gøre, hvad man kan, for at promovere byen på en dag som i dag,” fortæller Christine Søvsø.

Del