Kvinde udsat for vold i sit eget hjem

Den mistænkte blev hurtigt identificeret som en 56-årig mand fra Kalundborg, som politiet efterfølgende fik anholdt, da politiet fandt ham på gaden ikke langt fra kvindens bopæl.

Kvinde udsat for vold i sit eget hjem

Af Jens Nielsen

56-årig mand anholdt af politiet efter et voldeligt overfald på en kvinde sent mandag aften i Kalundborg.

Mandag aften kl. 23.15 fik politiet en anmeldelse via bekendte til en 38-årig kvinde fra Kalundborg, at hun kort forinden var blevet overfaldet i sin bolig på Nyvangsvej af en tidligere, mandlig bekendt. Han havde efter overfaldet forladt stedet.

Politiet fik kontakt til den 38-årige kvinde, der havde synlige tegn på at være blevet overfaldet med slag mod ansigt og hals, da den tidligere mandlige bekendte pludselig havde fået skaffet sig adgang til hendes bopæl.Den mistænkte blev hurtigt identificeret som en 56-årig mand fra Kalundborg, som politiet efterfølgende fik anholdt, da politiet fandt ham på gaden ikke langt fra kvindens bopæl.

Den 56-årige blev sigtet for vold mod kvinden og løsladt efterfølgende, men kan dog forvente at blive indkaldt til et retsmøde, når voldssagen skal afgøres.

Ved anholdelsen var den 56-årige i besiddelse af et femcifret kontantbeløb, som politiet beslaglagde til afdrag på en gæld til det offentlige.

Del