Kvinde truet med kniv

Ud fra de oplysninger, som politiet var i besiddelse af, foretog politiet nu en ransagning af mandens bopæl for at lede efter eventuelle ulovlige knive

Kvinde truet med kniv

Af Jens Nielsen

Politiet måtte torsdag sidst på eftermiddagen køre til Høng hvor der var ballade mellem en mand og en kvinde. Manden blev sigtet for en lang række af overtrædelser.

Torsdag sidst på eftermiddagen fik politiet en henvendelse om, at en kvinde og en mand var meget højlydte uenige om et eller andet, mens de opholdt sig på mandens bopæl i den centrale del af Høng. Manden var muligvis voldelig og truende med knive over for kvinden.

Politiet kørte hurtigt til stedet og fik kontakt til de to involverede, hvoraf ingen havde lidt fysisk overlast. Der var tale om en 28-årig mand fra Høng og en kvinde på 21 år fra Midtsjælland, som kendte hinanden i forvejen.

Ud fra de oplysninger, som politiet var i besiddelse af, foretog politiet nu en ransagning af mandens bopæl for at lede efter eventuelle ulovlige knive i anledning af kontroversen mellem parterne.

Ved ransagningen fandt politiet godt to gram kokain, en 18 cm lang kniv, en foldekniv med blad på 10,5 cm, et knojern, receptpligtig medicin til andre end den 28-årige, pølsemandspose, en digitalvægt og dopingmidler, som alt sammen blev beslaglagt som beviser i sager om de forskellige overtrædelser af lovgivningen.

Den 28-årige blev sigtet for de forskellige overtrædelser og afhørt til sagerne, inden politiet forlod stedet, efter at politiet var forsikret om, at ingen af parterne ville give anledning til yderligere uro på stedet.

Del