Kvinde omkommet efter voldsom trafikulykke

Det er langt fra første gang, at der sker færdselsuheld i det pågældende vejkryds. Beboerne i Asmindrup har i årevis prøvet at råbe såvel politikere som Vejdirektorat op for at få etableret en svingbane.

Kvinde omkommet efter voldsom trafikulykke En 44-årig kvinde fra Kalundborg er omkommet af sine kvæstelser efter en voldsom trafikulykke på Holbækvej torsdag i sidste uge. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

En 44-årig kvinde fra Kalundborg er omkommet efter en voldsom trafikulykke på Holbækvej ved Asmindrup torsdag i sidste uge.

Den voldsomme ulykke torsdag i sidste uge på Holbækvej ved Asmindrup, hvor en lastbil og en personbil kørte frontalt sammen, har nu kostet en 44-årig kvinde fra Kalundborg livet. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi onsdag morgen.

Ulykke skete kort før krydset ved Asmindrup hvor en lastbilchauffør opdagede, at flere biler foran ham var standset, hvorefter han trods kraftig opbremsning ikke kunne undgå at ramme den bageste af tre standsede biler på Holbækvej. Bilen røg som følge af påkørslen ud på marken syd for Holbækvej.

Lastbilen forsøgte ud over opbremsningen at undgå påkørslen af den holdende bil ved at undvige mod venstre, hvilket betød, at han stødte frontalt sammen med en personbil, som en 44-årig kvinde fra Kalundborg førte i vestlig retning. Hendes bil endte som følge af sammenstødet ud på marken nord for Holbækvej.

Det tog brandfolk fra Vestsjællands Brandvæsen omkring en time at få kvinden skåret fri af hendes personbil, og hun blev fløjet med en af flyvevåbnets store redningshelikoptere til Rigshospitalet med alvorlige og livskritiske skader.

Men den 44-åriges kvindes liv stod desværre ikke til at redde og hun er sovet ind på Rigshospitalet tirsdag aften, grundet de alvorlige kvæstelser, som hun pådrog sig ved sammenstødet.

Langt fra første gang

Det er langt fra første gang, at der sker færdselsuheld i det pågældende vejkryds. Beboerne i Asmindrup har i årevis prøvet at råbe såvel politikere som Vejdirektorat op for at få etableret en svingbane. Tilmed har ejeren af den landbrugsjord som støder op til Holbækvej tilbudt jorden ganske gratis til svingbanen, men endnu er der intet sket til stor frustration for beboerne i området.

Video: Kvinde fortsat i kritisk tilstand efter voldsom ulykke

Del